Bolji smeštaj u beogradskom Hajatu

Bez autora
Aug 09 2011

Poznate ličnosti i svetske zvezde moći će uskoro da se prijatnije osećaju u elitnim apartmanima beogradskog Hotela Hajat ridžensi, čije je renoviranje u toku. Hotel Hajat ridžensi objavio je da renovira 27 "ridžensi" apartmana, devet "egzekjutiv" apartmana, kao i diplomatskog i predsedničkog apartmana. Nije objavljeno kada će renoviranje biti završeno i koliko će koštati. Renoviranje obuhvata arhitektonske radove kao i potpunu promenu enterijera, a završetak radova planiran je za septembar. Novi savremeni nameštaj, fine tkanine i vrhunska finalna obrada pojačaće utisak svežeg, svetlog i elegantnog enterijera. Nakon renoviranja, apartmani će biti u skladu sa ranije renoviranim standardnim sobama. Najveći obim radova planiran je u diplomatskom i predsedničkom apartmanu. Pored novog, modernog nameštaja, biće postavljeni i novi drveni podovi, zidovi obloženi drvetom, dnevni boravak oplemenjen kaminom, a parno kupatilo će biti sastavni deo kupatila.

Bolji smeštaj u beogradskom HajatuPoznate ličnosti i svetske zvezde moći će uskoro da se prijatnije osećaju u elitnim apartmanima beogradskog Hotela Hajat ridžensi, čije je renoviranje u toku.

Hotel Hajat ridžensi objavio je da renovira 27 "ridžensi" apartmana, devet "egzekjutiv" apartmana, kao i diplomatskog i predsedničkog apartmana.

Nije objavljeno kada će renoviranje biti završeno i koliko će koštati.

Renoviranje obuhvata arhitektonske radove kao i potpunu promenu enterijera, a završetak radova planiran je za septembar.

Novi savremeni nameštaj, fine tkanine i vrhunska finalna obrada pojačaće utisak svežeg, svetlog i elegantnog enterijera. Nakon renoviranja, apartmani će biti u skladu sa ranije renoviranim standardnim sobama.

Najveći obim radova planiran je u diplomatskom i predsedničkom apartmanu. Pored novog, modernog nameštaja, biće postavljeni i novi drveni podovi, zidovi obloženi drvetom, dnevni boravak oplemenjen kaminom, a parno kupatilo će biti sastavni deo kupatila.

Sve apartmane karakterisaće savremena, elegantna i luksuzna dizajnerska rešenja, navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik